Inflyttning

Välkommen till din nya bostad!

 

Adressändring

För att din post ska komma till din nya adress är det viktigt att du gör en flyttanmälan i god tid före flytten. Flyttanmälan gör du till Skatteverket och till Adressändring. Vid en flyttanmälan är det vissa myndigheter som automatiskt får dina nya adressuppgifter. I övrigt måste du själv anmäla ändrad adress till föreningar, försäkringsbolag, tidningar osv.

Anmäl flytt till:

Skatteverket: skatteverket.se
Adressändring: adressandring.se eller ring 020-97 98 99

Nycklar

Vid inflyttningen får du tre originalnycklar till lägenheten, och ibland även extra nycklar eller taggar till port, tvättstuga, förråd eller garage. Nycklarna skall hämtas på vårt kontor i respektive stad. Där får du skriva under en nyckelkvittens på hur många nycklar du har mottagit. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på nycklarna. Om du skulle bli utelåst, så kan du dagtid höra av dig till oss så öppnar vi åt dig kostnadsfritt, och kvällar och helger hör du av dig till Securitas fastighetsjour, låsöppning med Securitas medför en låsöppningsavgift.

Flytt av el

Kom ihåg att anmäla in- och utflytt av ditt el abonnemang till Uddevalla Energi eller Trollhättans Energi beroende på vilken stad lägenheten ligger i, kontakta Uddevalla Energi eller Trollhättan Energi

Mer information

Välkommen som hyresgäst